Wednesday, January 30, 2008

Trupa A$


Trupa A$ participa la ,,Festivalul de Teatru pentru Copii si Adolescenti Mark Twain"!
Daca vreti sa-i sustineti si sa vedeti o noua reprezentatie a piesei ,,Doctor fara voie" sunteti asteptati duminica, 3.02.2008, de la ora 15.00 la Teatrul ,,Ion Creanga", Sala Amzei.
Maine, 1.02.2008, Trupa A$ Junior este in concurs la sectiunea Gimnaziu, cu piesa "O piesa cu fete si baieti".
Pentru mai multe informatii despre Trupele A$ senior si junior intrati pe site-ul www.trupaas.ro, iar daca vreti sa stiti cu cine se lupta lazaristii pentru premii intrati pe site-ul liceului Mark Twain www.marktwainschool.ro.
Succes le uram colegilor nostri de la Trupa A$!

Monday, January 21, 2008

148 de LAZAR!

S-au implinit 148 de LAZAR! Asa ca am avut o mica serbare ...

Cu un invitat special ... dl. academician ION DUDU BALAN



Pe scena au fost ei ...



In public ati fost voi ...

Wednesday, January 16, 2008

Fotograf!!!! Wanted !


Asaaaaaa... Inca ceva, avem nevoie de un fotograf mai smecher, sa ma rog, un om cu timp si cu un aparat mai din ala mare si greu pe care sa-l aduca o data pe saptamana la scoala.

Se ofera cineva?

Hai ca stiu ca multi le tineti acasa si se pune praful pe ele.

Biletele colorate


Ieri, cativa dintre oamenii care sunt in spatele acestui blog au innebunit liceul cu niste biletele colorate. Vroiam sa va reamintim ca nu este blog-ul nostru personal ci al nostru al tuturor.

Daca vreunul dintre voi are ceva care el/ea crede ca merita scris pe blog, va rugam sa ne spuneti ca se poate fara nicio problema. In plus, vrem idei noi, vrem sa vedem ca exista viata in liceu, daca de la varsta asta ati imbatranit, e naspa...

Stim ca nu e tocmai cel mai spectaculos blog, multi ne-au zis "A, dar am intrat si era naspa...

Nu-mi place" ... Ok, e o parere, dar ideea de la care a pornit a fost sa stie toata lumea ce se intampla in liceu, la modul de proiecte, evenimente. Daca vreti si altceva sa auziiiiimmmmm.....

Comment people!

Monday, January 7, 2008

NOI INFORMATII !

Cum am promis (si noua ne place sa ne tinem de cuvant), avem informatii noi legate de REVISTA ,,SPERANTE", tema pentru numarul al doilea este ,,LAZAR: ieri si azi".

Daca te simti lazarist si ai ceva de spus, apuca-te de scris! acesta este indemnul redactiei, asa ca tot ce putem noi sa va spunem este sa nu mai pierdeti timpul si sa va apucati de scris!

Dupa ce ati terminat de scris, trimiteti articolele voastre la adresa de mail: revistacnghlazar@gmail.com !

!Lucru foarte important TERMENUL LIMITA este 11 ianuarie 2008.

REVISTA ,,SPERANTE"


Dupa cum v-au promis cei ce se ocupa de Revista Colegiului National ,,GHEORGHE LAZAR", pe nume ,,SPERANTE", a aparut primul numar dupa o lunga pauza.
Revista dedicata Craciunului speram ca a ajuns la toti cei ce doreau s-o citeasca!


Ii felicitam pe colegii nostri ca s-au tinut de treaba si de promisiunea revenirii, iar voua va promitem ca va vom spune toate noutatile legate de revista!