Tuesday, May 6, 2008

Primavara se numara Lazaristii!

Ieri, 5 mai la sala Nichita Stanescu, din cadru MIRA, a vut loc evenimentul ,,Primavara se numara Lazaristii'', multumim tuturor celor prezenti, fie fosti, fie actuali elevi sau profesori.
Pe scena au urcat atat oamenii desemnati de voi, pe blogul nostru, Florin Piersic jr, Mircea Vintila, Dana Rogoz, Bogdan Ovidiu Popescu sau Mariuca Talpes, cat si Zoia Alecu, Trupa EVO, Ansamblul Giuliana sau Ada Barbu, Claudia Cicone alaturi de Sonia Cialicu , dar si baietii nostri din Trupa EastArea!
Multumim prezentatoarelor noastre Gianina Corondan si Ioana Ivan care au demonstrat ca exista o continuitate a valorilor in Colegiul National ,,Gheorghe Lazar''.
Echipa de organizare spera ca evenimentul, primul de acest gen, sa va fi placut, iar amintirile fostilor lazaristi si dorinta de afirmare a celor actuali sa demonstreze tuturor ce inseamna Spiritul Lazarist!

P.S. Ne-am bucurat ca la acest eveniment a venit si multa presa, care a vrut sa relateze ce s-a intamplat ieri, fapt pentru care le multumim!
http://www.tvr.ro/articol.php?id=36702&c=720
http://www.newsin.ro/colegiul-gheorghe-lazar-intre.php?cid=view&nid=91eb63bd-ffa8-4a54-ac2c-4f289eaf28d4&hid=video
http://www.webphoto.ro/evenimente/gheorghe_lazar.php
http://www.gandul.info/scoala/ioana-tariceanu-ar-vrea-sa-si-inscrie-fiul-cel-mare-la-c-n-gheorghe-lazar.html?3934;2612101
http://corinacretu.wordpress.com/2008/05/05/primavara-se-numara-lazaristii/
http://foto.rompres.ro/index.php?d=-1&q=Colegiul%20National%20'Gheorghe%20Lazar'
http://www.expres.ro/articole/detalii-articol/802319/Ioana-Tariceanu-lazarista-din-tata-n-fiu/
Si au aparut stiri atat pe RealitateaTV, B1Tv,TVR Culural cat si in emisiunile Dedicatii Muzicale la TVRi si Tonomatul Dp2 la Televiziunea Romana!

2 comments:

Anonymous said...

Evenimentul a fost ceva realmente deosebit, asa cum de altfel se asteapta a fi. Spectacolul a fost frumos, prezentarea interesanta, oamenii multumiti, s-a muncit mult, ce sa mai, se poate afirma ca Spiritul Lazarist a iesit in fata. Felicitari organizatorilor, celor care au muncit foarte mult pierzand nopti intregi si la cat mai multe evenimente de genul acesta!
I, me and myself-proud to be lazarist

Anonymous said...

multumim pentru aprecieri! intr-adevar s-a muncit mult, sustinut, intens dar, daca voi apreciati ca ne-am atins scopul si va simtiti "proud" ca sunteti lazaristi, tot efortul nostru este mai mult decat rasplatit.