Tuesday, October 7, 2008

Doctor fara voie


Trupa de teatru A$ a Colegiului National « Gheorghe Lazar » va invita duminica, 12 octombrie , de la ora 19 :00, la Cafe Deko (Bd. Nicolae Balcescu nr.2 , etaj 2, TNB,Intrare Laptarie ) la spectacolul «DOCTOR FARA VOIE » dupa Moliere. Piesa este o comedie clasica a lui Molière, în care personajul principal, Sganarelle, ajunge sa fie luat drept un doctor faimos în urma unei farse jucate de sotia sa. Adus cu forta în casa lui Geronte pentru a-i vindeca fiica, devenita muta peste noapte, acesta încearca din toate puterile sa se ridice la nivelul renumelui sau însa se trezeste târât în mijlocul povestii de dragoste dintre Lucinde, fata lui Geronte, si Leandre. Finalul este si el unul clasic, în care toata lumea îsi rezolva în mod convenabil problemele ce pareau la un moment dat de nerezolvat.


Distributia este alcatuita din : Ioana Maxim, Andrei Gheorghe, Costin Melnic, Madalina Florea, Ovidiu Dragomirescu, Claudia Cicone, Stefania Varban, Stefan Pascal.

Un spectacol de ANDREI GHEORGHE

Spectacolul a obtinut in cadrul festivalurilor de specialitate urmatoarele premii :

* premiul special pentru regie - Festivalul Mark Twain - 2008
* premiul pentru interpretare in rol principal masculin - Festivalul Mark Twain - 2008 - Andrei Gheorghe , pentru rolul Sganarelle
* premiul pentru cele mai bune costume - Festivalul International de teatru cu decor virtual MEDI@RT - 2008
* premiul pentru cea mai buna prestatie artistica - Festivalul National de teatru pentru liceeni Histrioniada Liceenilor - 2008.


Durata spectacolului : 45 de minute .


Pretul biletelor este de 10 lei si se pot procura in ziua spectacolului, pe baza unei rezervari facute ; Rezervarile se pot face la numarul de telefon : 021.312.97.38


Mai multe informatii puteti afla de pe site-ul trupei : www.trupaas.ro


Va asteptam in numar cat mai mare sa veniti la Cafe DEKO si sa petreceti o seara de neuitat, alaturi de actorii TRUPEI DE TEATRU A$ »

7 comments:

Marius said...

Un loc unde scrie un fost lazarist - www.mtorsan.blogspot.com ... Poate intereseaza, poate place ...

Oana Darie said...

Cum va pot contacta? Ma numesc Oana Darie si va scriu din partea Asociatiei pentru Promovarea Filmului Romanesc. Unul dintre proiectele APFR este workshop-ul de film LET’S GO DIGITAL!, aflat anul acesta la a 7-a editie. Acest workshop se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14-18. Ma puteti contacta la lgd@tiff.ro. www.tiff.ro

rux said...

Porti deschise la UMF!!!


Salutare!
Noi suntem un grup de studenti medicinisti pusi pe fapte mari si in perioada 11-17 mai organizam Zilele Educatiei Medicale.
In cadrul acestui eveniment consideram ca este cazul sa va atragem si pe voi, elevi ai claselor X-XII, cei care va doriti sa ne deveniti colegi! ;)
Credem ca o sa va fie mai usor la examen daca sunteti familiarizati cu cladirea si atmosfera si totodata suntem dispusi sa va raspundem la orice fel de intrebari. ;)
Drept urmare va oferim sansa unui tur ghidat prin UMF " Carol Davila ".
Fii informat si apoi alege!

pentru inscrieri: http://spreadsheets.google.com/viewform?key=rqrtK41EhmYpWGWzhZHe2Yw&hl=en

john said...

Bune pustoaicele alea lazariste

Unknown said...

subscriu la intrebarea Oanei, de mai sus. un mail, un nume, un numar de telefon?

botzo said...

Stimati prieteni, colegi, sau viitori studenti,


Avem deosebita placere sa va anuntam ca, pentru prima data in Universitatea noastra, are loc Simularea Examenului de Admitere, pentru Facultatea de Medicina Generala.


Examenul va avea loc Sambata, 15 mai 2010 si va fi organizat de cea mai mare organizatie studenteasca din facultate, SSMB in colaborare cu Decanatul Facultatii de Medicina si Rectoratul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila". El va urmari indeaproape tipul subiectelor si procedurile de la examen, incercand sa aduca un plus de ambitie in pregatirea pentru acest pas.


Totodata, Universitatea organizeaza si cursuri pregatitoare la cele 3 materii: biologie, chimie si fizica in conformitate cu cerintele examenului.


Detalii pe http://simulare.ssmb.ro

Masaj erotic Bacau said...

un pret acceptabil pt bilete