Wednesday, November 21, 2007

Revista liceului

Revista liceului apare din nou!
Primul numar, care apare de Craciun, va fi gratuit. Va asteptam articolele în ton cu tema numarului la clasa 11 I. Avem nevoie de persoane creative, originale si destepte.
Revista are parte de anul acesta de un rebranding, in sensul ca va fi mult mai moderna, mai apropiata de noi, mai interesanta si isi propune sa fie una lunara.
Asa ca indrazniti!
Revistei "Sperante" ii uram sa fie bogata in creativitate si succese!

8 comments:

Anonymous said...

Vorbeam cu Mihai aseara pe tema asta :)) Nu a vazut niciodata vreun exemplar din revista,desi e de 6 ani in liceu, iar directa zice ca se scot undeva 200-300 pe luna =)) =)) =))

Gh Lazar said...

ultimul numar a aparut in iunie 2006 si a fost distribuit in liceu. imi pare rau pentru cei care nu prea mai dau pe la scoala in ultima luna... rebranding inseamna si o vizibilitate si o aparitie mai frecventa :). acum avem sponsori, sediu, idei, ramane doar sa vina craciunul :)

lara said...

pana la urma ramane numele? :P

Gh Lazar said...

foarte probabil.

Unknown said...

ce aveti ma??? Nu ramane numele!!!:)) Asteptam propuneri!

Anonymous said...

Ma, ma lasi? A fost distribuit pe hartie, ca nu a ajuns la nimeni. Si vezi ca ai zis 2006 =)) Mai avem putin si trecem in 2008 =))
Dar, hei, poate reusim sa facem ceva din liceul asta :))

Gh Lazar said...

a fost distribuit celor care au platit, evident. lately au existat niste probleme de organizare si sponsorizare, iar responsabilul a fost responsabil doar pt propria persoana. dar blogul liceului nu e locul pt divergente de gen. macar revista are un trecut...spre deosebire de alte proiecte...

Anonymous said...

Buna,

Numele meu este Eliza. In prezent lucrez la o asociatie - ONG si ma ocup de un proiect care se adreseaza tinerilor. As vrea sa public un mic articol privind acest proiect, in revista voastra. Cu cine ar trebui sa discut despre acest aspect. Mai multe informatii despre proiect puteti gasi pe http://www.ebcl.eu/ChampionsLeague/Champions_League_ro_2010/index.htm
Datele mele de contact sunt:
eliza _marilena@yahoo.com; office@euro-ed.ro; Tel: 021 300 41 09
Va multumesc!