Friday, November 16, 2007

TRUPA DE MUZICA A LICEULUI


Daca ai talente muzicale, nu le mai tine pentru tine, da-le pe fata!
Vino la preselectie
pentru trupa liceului si
da-te-n spectacol!

Data : 22.11.2007
Obligatoriu : cu talentul la purtator!


!Daca nu-ti poti cara instrumentele la scoala,
filmeaza-te (chiar si cu telefonul mobil) si
arata-ne ce poti.


Primul spectacol este asigurat (vine bonus!) la Ziua Liceului.

13 comments:

Anonymous said...

ideea este furata, si serios imi pare rau pt unu kre a avut ideea asta, dak face asa acum inseamna k mai tarziu in viata.... nu mai spun nimic... ipocrizieeeee

Gh Lazar said...

"originalule" treaba sta in felul urmator noi vrem sa facem cunoscute activitatiiiiile din liceu si mai mult sa facem noi posibilitati de exprimare...cum este si trupa liceului!Asa ca daca noi nu vrem sa epatam in niciun fel.
Anonymous noi suntem cei care am avut o initiativa care nu face decat sa va ajute pe voi sa fiti niste "lazaristi" informati si lucrul asta ne ajuta si pe noi si pe voi mai tarziu in viata!
Oricum iti multumim ca ai citit blogul si nu uita sa mai intri...ca lucrul asta te va ajuta MAI TARZIU IN VIATA!

Anonymous said...

Tot înainte, să vă faceţi trupă! Personal mi-ar plăcea să fie cu chitarişti; ceva în zona rockului sau folkului. Şi să se cânte în română, compoziţii proprii :D

Altfel n-o să vă plac, deci n-o să vin la Ziua Liceului :D fiindcă în rest e varză: doar câţiva elevi devotaţi care organizează scenete sau discursuri fără dinamism, ca să se umple ziua, într-o sală veche.

Cu alte lucruri, în referire la Ziua Liceului ,,Gheorghe Lazăr", să se pună de ceva concertoaie, chiar cu trupe celebre invitate. E ziua cuiva, totuşi! Poate trupa care se va face e ocazia, aşa că mult noroc!

Apropo, poate aflu răspunsul aici, au voie să intre-n şedinţă cei fără interes pentru a se face muzicieni, dar care să stea pe margine şi să comenteze?

Gh Lazar said...

bai eu presupun ca da cat timp nu sunt prea multi, depinde si ce sala ni se da pentru asta. te mai tinem la curent. :)
Plus ca avem nevoie de o ureche obisnuita cu muzica buna ;)

Anonymous said...

dak vreti sa faceti cunoscute activitatile, de ce nu va interesati dak nu exista o trupa in liceu....? poate ca exista dar nu vrea sa se stie pana nu sunt gata. in primul rand nu orice om se poate obijnui sa cante cu un necunoscut.. la asta nu va ganditi? si cine este cel care alege trupa? sau dak sunt 100 de persoane canta toate? nu se spune nimic de asa ceva... de profesor sau unde repeta. pt voi, va spun k nu ma ajuta sa intru p blogul asta, ca sa gasesc idei furate sau cine stie ce altceva. pacat de liceu ca s preteaza la asa ceva..:(

Anonymous said...

si aceasta preselectie va fi numai pt cei kre canta la un instrument sau si pt cei kre vor sa cante "cu gura" ? eu una cant la pian dar vreau sa stiu.si cam ce ar trebui sa pregatim pt atunci?
astet raspund :*

Gh Lazar said...

In primul rand in liceu pot exista o suta de trupe...trupa liceului ..cea care sa reprezinte Colegiul National "Gheoghe Lazar" nu exista si asta cautam .. logic ca u poti crede ca ti-am citit gandurile si ca vrem sa-ti facem concurenta...dar trebuie sa-ti marturisesc ca ma bucura faptul ca exista si alte grupuri care fac ceva cu talentul lor....in primul rand noi nuuuu cantam in trupa ci doar o organizam pt ca suntem cei ce ne ocupam de ziua liceului si de alte activitati....ma bucur ca organizarea unei trupe de muzica v-a trezit asa de mult interes ... va spun ca puteti veniiiii sa canti la instrumente sau cum ai zis u "cu gura" noi vrem oameniii cu adev talentati..buni-vom avea o prof de muzica si oameniii care cun muzica si sunt consacrati cel putin in lic;)- asa ca nu alegem dupa ureche! de trebatit vrem sa aveti 2 stiluri de muzicade ex pop & rock- sa va dem polivalenta:)

Gh Lazar said...

Pentru Anonymous 2: La cam orice intrument, daca aveti talent si idei de melodi cat de cat comerciale in care sa inserati si intrumentul vostru e perfect.
Anonymous 1: Stim ca exista deja o trupa a liceului, dar daca o alegem pe aceea sa cante o sa apara intrebari, "DAR DE CE I-AU ALES PE EI???".
Asa ne-a venit ideea!! Nu inteleg de unde pana unde vii u si zici ca e o idee furata. Faza e ca ne-am gandit sa fie ceva fun pentru tot liceul. Daca o sa vina 1000 de persoane asta e, o sa stam 1000 de ore, dar sincer nu cred ca o sa vina atat de multa lume.
Membrii trupei au timp sa se obisnuiasca unii cu altii pentru ca mai e destul timp pana la festivitate.
O doamna profesoara de muzica va fi in "juriu" impreuna cu o domnisoara care merge destul de des la concerte si noi credem ca are o ureche muzicala formata astfel incat sa sesizeze daca respectivii canta cat de cat bine.
E firesc faptul ca avem nevoie si de vocal, nu am crezut ca trebuie mentionat, TRUPA = vocal+instrumental.
Nu stim nici noi inca unde va repeta trupa. Dupa ce este formata, o sa discutam impreuna cu directiunea.
Daca mai ai orice alte cuvinte de insulta care denota o proasta crestere te rugam respectuos sa nu te mai ascunzi si sa vii frumos in orice zi a saptamanii intre orele 7:30 si 12:30 la una dintre clasele a-11a A,G sau I si sa te prezinti...
Multumim :)

P.S. : "obijnui sa cante" - "obisnui" este varianta corecta a cuvantului, o mare invatat si original! :)

Anonymous said...

eu cant la mandarina, e bine ? :)) urat ca ati furat bai lazaristilor :)) bai andreea scrie si tu mai des aici ca ma plict :-<

Anonymous said...

so....intrebarea mea e unde e preselectia, la ce ora e shi dak se poate sami zik cineva numele persoanelor kre organizeaza aceasta preselectie....pt k sunt atatzia kre ishi fak trupa k deja ma doare kapu...

Anonymous said...

da chiar..unde se tine preselectia si la ce ora? :-/

Anonymous said...

deci s-a mai facut concursu asta??
k eu vroiam sa particip,dar dak nu s-a specifikt nici ora nici locu :| eu nu am gasit und sa ma duc..:| deci s-a amanat sau s-a facut fara sa s mai zik ora si locu? :|

Anonymous said...

Puneti si voi poze cu elevii si liceul!!!
Ar fi mai interesant!