Friday, February 8, 2008

Primăvara se numără LĂZĂRIŞTII

De ziua liceului, se întreba pe blog unul dintre colegii noştri de ce evenimentul nu a avut o amploare mai mare. Iată de ce ... pentru că:

Primăvara se numără LĂZĂRIŞTII

Sărbătorirea a 148 de ani de la înfiinţarea Colegiului Naţional „Gheorghe Lazăr” ni se pare o ocazie potrivită pentru o întâlnire între foştii lăzărişti şi cei actuali.
Evenimentul va cuprinde doua părţi: un spectacol prezentat de binecunoscuta TVR-istă Gianina Corondan, ajutată de patru coprezentatori şi un cocktail, pentru a le da invitaţilor ocazia să comunice într-un cadru organizat.

Spectacolul va cuprinde vizionarea unui film, ce doreşte a fi o paralelă între ,,Lazărul” de ieri şi cel de azi, momente artistice oferite de foşti şi actuali lăzărişti, dar şi anunţarea câştigătorilor celor cinci categorii (Premiul pentru Mass-Media şi Sport, Premiul pentru Medicină şi Cultură, Premiul pentru Afaceri, Politică şi IT, Premiul pentru Teatru şi Film şi Premiul pentru Muzică).Votarea nominalizaţilor va fi făcută chiar de către elevii colegiului pe blogul liceului zonalazaristilor.blogspot.com.

Cât despre momentele artistice oferite de lăzărişti încercăm să aducem pe scena oameni precum Edy Petroşel (Holograf), Zoia Alecu, Mişu Cernea, Trupa Evo, Gabriel Coveşeanu, Dana Rogoz sau Trupa A$.

Ne dorim ca acestă sărbătoare lăzăristă să se constituie într-un adevărat eveniment şi pentru acest lucru suntem în negocieri cu Opera Naţională Bucureşti pentru data de 5 mai.

1 comment:

Anonymous said...

Ma bucur ca Lazarul va avea parte de un eveniment de "amploare" pentru ca merita. Stiam ca o doamna profesoara impreuna cu un grup de elevi incearca de mult timp sa pregateasca ceva interesant de ziua liceului si ma bucur ca acest lucru va avea si o finalitate. Felicitari celor care organizeaza acest eveniment si la cat mai multe evenimente de genul acesta!
I, me and myself