Sunday, December 9, 2007

Cenaclul LITERAR!

Colegiul Naţional “GHEORGHE LAZĂR” şi Cenaclul de Seară vă invită la o nouă sesiune sâmbăta aceasta, 8 decembrie, de la ora 10.00.

Invitata acestei ediţii este Ilinca Manescu (XI G).

Informaţii suplimentare pe site-ul http://www.cenacluldeseara.blogspot.com/ !

3 comments:

Anonymous said...

Am petrecut o dimineaţă de sâmbată extrem de plăcută alături de câţiva elevi ai liceului, care au venit să asculte poezie în ciuda vremii/vremurilor de afară şi a perioadei de teze, în ciuda inerţiei, care ne caracterizează de multe ori. Textele audiate şi supuse apoi unor comentarii pe cât de pertinente, pe atât de degajate au fost scrise de Ilinca Mănescu de la 11 G. Ne-au fost alături şi cei de la “Cenaclul de seara”, care ne-au propus iniţial această activitate desfăşurată la noi în liceu, astăzi pentru a doua oară. Poate că în tot pragmatismul care ne înconjoară mai e nevoie de literatură…eu, cel puţin, cred asta. Voi ce spuneţi?

Anonymous said...

In sfarsit aveam si noi cenaclu literar in liceu,pacat ca sunt clasa a12a si nu am timp sa particip.Avem nevoie de literatura,poate mai mult decat credem.Dupa parerea mea,literatura este un al doilea alfabet,unul mai evoluat si de noi depinde la ce nivel vrem sa ajungem/ramanem.

Anonymous said...

Buna Raluca,

chiar daca esti in clasa a 12-a poti sa iti publici poeziile si creatiile literare pe http://www.cenaclu.intelepciune.ro
A fost lansat de curand, iar site-ul e destul de ok. :)