Monday, December 17, 2007

SERBAREA DE CRACIUN !


Vine MOS CRACIUN si la noi in liceu !

Miercuri, 19 decembrie de la ora 14.00 la Sala De Festivitati are loc Serbarea De Craciun!

Daca vreti sa intrati gata colindati in vacanta si sa vedeti daca mosul are un cadou si pentru voi veniti la serbarea de sfarsit de an!
Vom avea parte de momente muzicale si teatrale oferite de elevi ai liceului dar si prima reprezentatie a trupei EastArea !

12 comments:

OfCourseNot said...

EastArea? Te rog, zi-mi si mie cine-s astia. plsplsplsplspls

Gh Lazar said...

EastArea este trupa liceului o sa-i vezi miercuri la serbare!

OfCourseNot said...

Mi-am dat seama ca-i trupa liceului, DUH. Nu inteleg CE trupa. Ce fel de trupa?

Gh Lazar said...

O trupa formata din instrumentisti care canta un pop-rock si mai multe o sa afli miercuri!

Anonymous said...

Sunt multe de zis in ceea ce priveste aceasta serbare.Au fost dupa parerea mea multe greseli dar si multe lucruri interesante.Oricum, sunt sigura ca era complet necesar ca la sfarsitul serbarii sa fie amintit si numele doamnei profesoare Luminita Paraipan, care s-a ocupat de intreaga organizare, si s-a luptat cu toti nebunaticii de la clasele V-VII.Si inca ceva...au lipsit cei de la fostul XI L, actual XII L care sa faca liniste in sala.In rest, foarte tare, in special trupa liceului care a cantat super frumos.

Anonymous said...

Mi-a placut foarte mult serbarea!Mai ales Mara Nistor,care a jucat superb si care a fost cea mai cuminte!

Anonymous said...

au cantat foarte tare baietii:)

Anonymous said...

a fost foarte tare serbarea, iar trupa EastArea e tare, mult mai fain decat ma asteptam...bravo lor!

Anonymous said...

sunt de acord cu anonimul sau anonima de mai sus... serbarea a fost ok cred ca meritau sa fie mentionati si organizatorii (felicitari doamnei Paraipan in primul rand, pentru ca ea sa- ocupat si anul trecut dar si celorlalti) trupa a cantat foarte bine, si ioana (parca asa o chema pe fata de a sasea sau a saptea in negru ) a improvizat mult (felicitari). felicitari si celor care au dansat desi parca se spunea ceva de o trupa de dans?! ma bucur ca nu au mai fost majoretele:) nu ma semnez sa nu ziceti ca incerc sa ma pun bine cu organizatorii:)

Anonymous said...

felicitari doamnei profesoare Luminita Paraipan pentru organizare! atmosfera a fost excelenta si cred ca toata lumea s-a simtit bine atat pe scena cat si in sala. frumos:)

Anonymous said...

Serbarea a fost ok. felicitari doamnei profesoare Luminita Paraipan pentru ca a muncit extrem de mult ca si anul trecut la organizarea serbarii.Tare trupa liceului.E foarte bine ca au facut o trupa desi preselectia nu a fost ceva public. Mi-a placut foarte mult si atmosfera ca de familie. Paream noi intre noi. Foarte frumos!

Anonymous said...

Felicitari doamnei profesoare Luminita Paraipan,serbarea a fost superba, iar trupa liceului m-a cucerit complet cu melodia trupei Vita de Vie, era chiar necesara :))). Felicitari si va mai asteptam!!