Sunday, December 23, 2007

EastArea











EastArea este o trupa pop-rock si cu mandrie o spunem este una dintre trupele de muzica ce reprezinta Colegiului National "GHEORGHE LAZAR" .



Pentru ca am vazut ca la prima lor reprezentatie v-au placut ... ne-am gandit sa va facem cunostinta cu ei ... Asadar componenta trupei este :
Alin - tobe
Dragos - chitara si voce
Andrei - chitara
Onu - bass
Alex - backing vocals

Le uram baietiilor la cat mai multe concerte si cat mai multi fani:) !

6 comments:

Anonymous said...

Nu ma asteptam sa fiu asa de multumita de trupa liceului.:)). Oricum impresia lasata este una excelenta, iar faptul ca au ales sa cante o melodie a trupei Vita de Vie i-a ridicat si mai mult in ochii mei, asa ca tot inainte baieti!!! Abia astept sa va mai ascult!! PS: Cred ca va lipseste o voce feminina, poate va ganditi la asta ;)

Anonymous said...

Felicitari copii...o sugestie totusi:de ce nu va faceti mai mult simtita prezenta in liceu?(ca trupa,bineinteles):puneti afise cu trupa liceului,impartiti fluturasi(glumeam).Chiar aveti talent,fiti mai putin modesti...si faceti-va reclama.In ceea ce priveste vocea feminina,n-ar fi rau dupa parerea mea sa faceti rost de ea.Bafta!

Anonymous said...

Nu suntem trupa liceului, asa ca n-o mai mediatizati asa... O sa apara tot felu' de oameni cu "idei" dup-aia...

Anonymous said...

hmmm...din kte shtiu...park mai sunt o gramada de trupe prin liceu....sunteti voi...mai sunt fetele alea trei de la a 10a...si ink 2 fete de la a 11 cred....asha k nu sunteti singurii...shi nici primii nici ultimii....shi celelalte trupe de ce nu sunt shi ele printre trupele liceului?

Anonymous said...

Cum a spus si Sorec mai sus noi nu ne luam statusu de trupa a liceului. La descrierea articolului scrie "..este una dintre trupele de muzica..", deci si celelalte trupe mentionate de tine reprezinta liceul. Daca intrebi de ce nu apar pe site nu pot sa iti raspund deoarece nu suntem noi administratorii blogului.

Anonymous said...

bravo bravo foarte frumos:):D